Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά η Χειρουργική Εταιρεία Κύπρου και η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία ανακοινώνουν την διοργάνωση του 13ου ΕλλαδοKυπριακού Χειρουργικού Συνεδρίου που θα λάβει χώρα στην Λεμεσό από τις 23 έως τις  25 Νοεμβρίου 2017.

Οι εκρηκτικές εξελίξεις στον τομέα της χειρουργικής επιστήμης και τεχνολογίας επιβάλλουν την συνεχή ενίσχυση και ανανέωση των γνώσεων του κάθε χειρουργού.

Σκοπός του συνεδρίου αυτού, που αποτελεί θεσμό πια στα Ελληνικά και Κυπριακά χειρουργικά δρώμενα είναι η ενίσχυση των γνώσεων, η ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών, αλλά και η σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα σε φίλους-συναδέλφους χειρουργούς.

Το συνέδριο περιλαμβάνει πλούσια θεματολογία σε διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, ελεύθερες ανακοινώσεις και αναρτημένα εκθέματα. Διακεκριμένοι επιστήμονες - ομιλητές θα παραθέσουν τις γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία τους στο πεδίο της διάγνωσης και αντιμετώπισης των χειρουργικών παθήσεων.

Ευχόμαστε οι εργασίες του συνεδρίου να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας και να συμβάλουν γόνιμα στις επιστημονικές σας αναζητήσεις.

Θερμές ευχαριστίες προς όλους τους φορείς που στήριξαν οικονομικά την όλη διοργάνωση του συνεδρίου.

Ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή σας που θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

Ι. Παρασκευόπουλος

Πρόεδρος Εκπαιδευτικού Συμβουλίου

Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας

Χρ. Βαριάνος

Πρόεδρος Χειρουργικής Εταιρείας Κύπρου