Έχουμε εξασφαλίσει ειδικές τιμές για συνέδρους και συνοδούς για την διαμονή τους στο ξενοδοχείο Ajax όπου θα διεξαχθεί το Συνέδριο.

Οι τιμές αφορούν συγκεκριμένο αριθμό δωματίων που έχουν προκρατηθεί, και θα διατεθούν στους συνέδρους με σειρά προτεραιότητας. Όσοι σύνεδροι και συνοδοί θα θέλουν να παραμείνουν στο ξενοδοχείο πέραν της διάρκειας του Συνεδρίου, θα δικαιούνται να το κάνουν στην ειδική τιμή.

Οι ειδικές τιμές στο ξενοδοχείο θα ισχύσουν για κρατήσεις και πληρωμές που θα γίνουν προς την Γραμματεία του Συνεδρίου μέχρι την 1/11/2017. Μετά την ημερομηνία αυτή, η Γραμματεία του Συνεδρίου θα συνεχίσει να δέχεται κρατήσεις για διαμονή, αλλά τα δωμάτια και οι τιμές θα υπόκεινται στην διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου. Η Γραμματεία θα ενημερώνει εντός 2 εργάσιμων ημερών κατά πόσο η κράτηση θα μπορεί να επιβεβαιωθεί και σε ποια τιμή.

Καμία κράτηση δεν θα θεωρείται επιβεβαιωμένη πριν την πλήρη πληρωμή της.

  

 

Σε Μονόκλινο

Σε Δίκλινο

Ajax Hotel 4*

€82.00

€94.00

Οι τιμές είναι σε ΕΥΡΩ ανά δωμάτιο ανά μέρα και συμπεριλαμβάνουν το πρόγευμα.

Οι τιμές αφορούν συγκεκριμένο αριθμό δωματίων που έχουν προκρατηθεί, και θα διατεθούν στους συνέδρους με σειρά προτεραιότητας όταν κάνουν την εγγραφή τους στο https://register.keystone-conferences.com