Πληρωμές προς την Keystone Conferences & Events μπορούν να γίνουν είτε με έμβασμα ή κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Keystone Conferences & Events, είτε με πιστωτική κάρτα.

Παρακαλούμε όπως επιλέξετε στην φόρμα εγγραφής την μέθοδο πληρωμής που προτιμάτε και ανάλογα το πρόγραμμα θα προχωρήσει είτε με την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας άμεσα, είτε θα σας προμηθεύσει με το τιμολόγιο για να γίνει η πληρωμή σε τράπεζα.

Ακυρωτικά

Σε περίπτωση ακύρωσης δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

  1. Κατάθεση ή Τραπεζικό έμβασμα

Μαζί με το τιμολόγιο θα λάβετε τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα γίνει η πληρωμή, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί (να φανεί στον λογαριασμό μας) εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Εγγραφές για τις οποίες η πληρωμή δεν έχει ολοκληρωθεί εντός των 5 ημερών, θα ακυρώνονται αυτόματα.

Σας παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε στο έμβασμα/κατάθεσή σας τον αριθμό εγγραφής σας στο συνέδριο και τον αριθμό τιμολογίου που το σύστημα σας έχει εκδώσει.

Σημαντικό

Απαραίτητη προϋπόθεση επιβεβαίωσης της πληρωμής σας είναι η απόδειξη της τραπεζικής συναλλαγής. Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε με Φαξ (+357 2276 8984) ή Email (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) την απόδειξη κατάθεσης ή εμβάσματος μόλις αυτή διεκπεραιωθεί ούτως ώστε να επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας και η εγγραφή σας.

  1. Πιστωτική κάρτα

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, το πρόγραμμα θα προχωρήσει αυτόματα με την πληρωμή online.

Χρεώσεις πληρωμών

Όλες οι χρεώσεις πρέπει να καλυφτούν κατά τη στιγμή της πληρωμής.

  • Τραπεζικά Εμβάσματα: Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε την τράπεζά σας ότι θα χρειαστεί να λάβουμε στον λογαριασμό μας το πλήρες ποσό που θα πληρώσετε, και συνεπώς όλες οι τραπεζικές χρεώσεις θα πρέπει να προπληρωθούν πριν γίνει το έμβασμα/κατάθεση.
  • Πιστωτικές Κάρτες: Όλες οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε χρέωση 3% επί του συνολικού ποσού.

Σημαντικό:

Καμία εγγραφή/κράτηση δεν θα θεωρείται επιβεβαιωμένη πριν την πλήρη πληρωμή της.